RÓLUNK

HOGYAN DOLGOZUNK? 

Gyorsan.Pontosan.Profin.

Az arany középút elve alapján mi is úgy cselekszünk, ahogy másoktól is elvárnánk. Egymás érdekeinek és értékeinek támogatásában és a WIn-WIn szituációkban hiszünk: a kulcsszó  a Csapatmunka és. bizalom.

Technológia és üzleti világ ide – oda. Az ember alapvetően egy érelmi és lélek alapú lény, aki a mélyen a humánus, emberi és társas értékekre reagál: aki jobbitani akar a világon, boldogabbá és élhetőbbé tenni saját maga és társai számára. Mi boldogan támogatjuk az ilyen értékrendek mentén gondolkozó kezdeményezéseket. 

A LÉNYEG A MIÉRT? NEM A MIT.

A CSAPAT 

GÁBOR

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

PETRA

Imádja a művészeteket. Odavan a Tervezésért. Ő a Design, a Stilus, A Szépség és a Kinézet felelősünk. Kedvenc területe a grafikai tervezés, képek szerkesztése, és az összkép harmóniájának a megteremrése. A Pegazus mellett BodyCoachként és Grafikus Művészként tevékenykedik.

Zsolt

Szakterületem informatikai, méréstechnikai, informatikai biztonsági rendszerek üzemeltetése. Szeretek kódolni, problémákat megoldani, és új ismeretekre szert tenni. Célom, hogy az ügyfeleink a számukra optimális rendszert kapják.

MIÉRT MI VAGYUNK A LEGJOBB VÁLASZTÁS? SZERINTÜNK 🙂 

Szeretjük, Amit csinálunk Nagyon.

Folyamatos Önfejlesztés és Tanulás? Nálunk alap

Gyorsaság, Megbizhatóság és Pontosság? Abszolút kiemelt érték

Etikus Árazás, Személyre Szabás és Partnerség Az élet egy csapatmunka